הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת הדוידה:.
לנפות את הקמח לתוך קערה, להוסיף מלח, שמן, מים וללוש היטב עד קבלת בצק אחיד וגמיש.לתלוש פיסות קטנות ולמולל בין אצבעות כמו פתיתים מאורכים ולשים במגש לייבוש..
הכנה הרוטב:.
לחמם את השמן בסיר, להוסיף פפריקה מעט מים ורסק עגבניות..עגבניה קצוצה, פלפל, מלח ושארית המים. להביא לרתיחה ולהוסיף את הדוידה.לבשל על להבה נמוכה כ- שעה...