לןגן

דוידה ברוטב חריף

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 16:55
דוידה ברוטב חריף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

לבצקניות (דוידה)

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הדוידה:

  2. לנפות את הקמח לתוך קערה, להוסיף מלח, שמן, מים וללוש היטב עד קבלת בצק אחיד וגמיש.לתלוש פיסות קטנות ולמולל בין אצבעות כמו פתיתים מאורכים ולשים במגש לייבוש.

  3. הכנה הרוטב:

  4. לחמם את השמן בסיר, להוסיף פפריקה מעט מים ורסק עגבניות..עגבניה קצוצה, פלפל, מלח ושארית המים. להביא לרתיחה ולהוסיף את הדוידה.לבשל על להבה נמוכה כ- שעה..