קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה
הכנת הדוידה:
לנפות את הקמח לתוך קערה, להוסיף מלח, שמן, מים וללוש היטב עד קבלת בצק אחיד וגמיש.לתלוש פיסות קטנות ולמולל בין אצבעות כמו פתיתים מאורכים ולשים במגש לייבוש.
הכנה הרוטב:
לחמם את השמן בסיר, להוסיף פפריקה מעט מים ורסק עגבניות..עגבניה קצוצה, פלפל, מלח ושארית המים. להביא לרתיחה ולהוסיף את הדוידה.לבשל על להבה נמוכה כ- שעה..