ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהטבעוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כמות שמספיקה ל-8-9 קציצות מוסקה
-
2 חצילים פרוסים לעיגולים בעובי 1 ס"מ
-
2 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים בעובי 1 ס"מ
-
-
-
-
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
-
-
-
-
-
-
-
אם אוהבים חריף אז להוסיף סחוג או פלפל חריף
אופן ההכנה
-
0
מטגנים את החצילים במעט שמן עד שישחימו מבחוץ.
-
1
*הם לא צריכים להיות מבושלים לגמרי מבפנים, הם מתבשלים היטב ברוטב.
-
2
מרכיבים בצלחת את קציצות המוסקה- חציל, תפוח אדמה, חציל... כך שיוצא שהחצילים ממולאים בתפוח האדמה..
-
3
מכינים את הרוטב:.
-
4
במחבת או סוטאז' גדול, שמים מעט שמן וקולים את הפלפלים והגזרים עד שהם משחימים יפה (אם בחרתם לשים פלפל חריף, אזזה הזמן להוסיף אותו).
-
5
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומים עד לכיסוי הירקות.
-
6
מביאים לרתיחה ומנמיכים.
-
7
מוסיפים את קציצות המוסקה בעדינות, ועם כף מרטיבים את החלק העליון שלהן ברוטב..
-
8
מבשלים על אש נמוכה חצי שעה, עד שתפוחי האדמה רכים..
-
9
לבריאות 😋😋😋.
0
מטגנים את החצילים במעט שמן עד שישחימו מבחוץ.
1
*הם לא צריכים להיות מבושלים לגמרי מבפנים, הם מתבשלים היטב ברוטב.
2
מרכיבים בצלחת את קציצות המוסקה- חציל, תפוח אדמה, חציל... כך שיוצא שהחצילים ממולאים בתפוח האדמה..
3
מכינים את הרוטב:.
4
במחבת או סוטאז' גדול, שמים מעט שמן וקולים את הפלפלים והגזרים עד שהם משחימים יפה (אם בחרתם לשים פלפל חריף, אזזה הזמן להוסיף אותו).
5
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומים עד לכיסוי הירקות.
6
מביאים לרתיחה ומנמיכים.
7
מוסיפים את קציצות המוסקה בעדינות, ועם כף מרטיבים את החלק העליון שלהן ברוטב..
8
מבשלים על אש נמוכה חצי שעה, עד שתפוחי האדמה רכים..
9
לבריאות 😋😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים