אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

221
צפיות

סוכריות אגוזים ושוקולד

המתכון של
סוכריות אגוזים ושוקולד

יאמי יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מבשלים במחבת
  • כוס סוכר
  • 2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
  • 1 סוכר וניל
  • רבע כפית ציפורן
  • רבע כוס מים
  • עד שהסוכר נמס
אופן ההכנה
  • 1

    פותחים בצק פיצה{שימרית}.


  • 2

    חותכים למלבנים 2 ס'מ על 3 ס'מ או בגדלים.


  • 3

    אחרים שתירצו.


  • 4

    שמים מהמלית באמצע המלבן.


  • 5

    מקפלים כרולדה.


  • 6

    סוגרים היטב.


  • 7

    מהדקים בצדדים.


  • 8

    את הבצק.


  • 9

    חותכים ל2 את הקצוות.


  • 10

    ועם מזלג בצד השטוח.


  • 11

    מסמנים בבצק פסים.


  • 12

    מורחים ביצה.


  • 13

    מעל מפזרים.


  • 14

    סוכריות שוקולד.


  • 15

    180 מעלות כ25/30 דקות.


  • 16

    נ.ב.


  • 17

    מלית שנשארת אורזים.


  • 18

    בקופסא ולמקרר עד.


  • 19

    שמוש נוסף.


1

פותחים בצק פיצה{שימרית}.


2

חותכים למלבנים 2 ס'מ על 3 ס'מ או בגדלים.


3

אחרים שתירצו.


4

שמים מהמלית באמצע המלבן.


5

מקפלים כרולדה.


6

סוגרים היטב.


7

מהדקים בצדדים.


8

את הבצק.


9

חותכים ל2 את הקצוות.


10

ועם מזלג בצד השטוח.


11

מסמנים בבצק פסים.


12

מורחים ביצה.


13

מעל מפזרים.


14

סוכריות שוקולד.


15

180 מעלות כ25/30 דקות.


16

נ.ב.


17

מלית שנשארת אורזים.


18

בקופסא ולמקרר עד.


19

שמוש נוסף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים