הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפותחים בצק פיצה{שימרית}.
חותכים למלבנים 2 ס'מ על 3 ס'מ או בגדלים.
אחרים שתירצו.
שמים מהמלית באמצע המלבן.
מקפלים כרולדה.
סוגרים היטב.
מהדקים בצדדים.
את הבצק.
חותכים ל2 את הקצוות.
ועם מזלג בצד השטוח.
מסמנים בבצק פסים.
מורחים ביצה.
מעל מפזרים.
סוכריות שוקולד.
180 מעלות כ25/30 דקות.
נ.ב.
מלית שנשארת אורזים.
בקופסא ולמקרר עד.
שמוש נוסף.