לןגן

סוכריות אגוזים ושוקולד

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 22/02/2021 | 12:25
סוכריות אגוזים ושוקולד

תקציר המתכון: יאמי יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פותחים בצק פיצה{שימרית}

  2. חותכים למלבנים 2 ס'מ על 3 ס'מ או בגדלים

  3. אחרים שתירצו

  4. שמים מהמלית באמצע המלבן

  5. מקפלים כרולדה

  6. סוגרים היטב

  7. מהדקים בצדדים

  8. את הבצק

  9. חותכים ל2 את הקצוות

  10. ועם מזלג בצד השטוח

  11. מסמנים בבצק פסים

  12. מורחים ביצה

  13. מעל מפזרים

  14. סוכריות שוקולד

  15. 180 מעלות כ25/30 דקות

  16. נ.ב

  17. מלית שנשארת אורזים

  18. בקופסא ולמקרר עד

  19. שמוש נוסף