ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למילוי
-
-
-
-
2 תפו"א חתוכים לקוביות 1×1 ס"מ
-
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לרוטב
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות
-
-
-
1 ליטר מים (עד כיסוי היבראק)
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכניס את הכרוב למיקרוגל כ- 7 דקות ולהפריד עלים..
-
2
אפשרות נוספת.
-
3
להניח את הכרוב בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות..
-
4
הכנת היאברק:.
-
5
לערבב את כל החומרים יחד ..
-
6
לתת מנוחה 10 דקות לספיגת הנוזלים...
-
7
לפתוח עלה כרוב על משטח עבודה ולהוסיף כף גדושה מהמילוי בקצה העלה ולקפל את הקצוות למרכז ולגלגל ..
-
8
להניח בסיר.
-
9
מעל מצע בצל וסלרי להניח את היבראק כשהסגירה כלפי מטה..
-
10
הכנת הרוטב:.
-
11
בקערה לערבב את המצרכים לרוטב שמן, תבלינים, רסק עגבניות ולהוסיף את המים.
-
12
לערבב היטב ולשפוך מעל היבראק..
-
13
להביא לרתיחה להנמחך להבה ולבשל כשעה...
1
להכניס את הכרוב למיקרוגל כ- 7 דקות ולהפריד עלים..
2
אפשרות נוספת.
3
להניח את הכרוב בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות..
4
הכנת היאברק:.
5
לערבב את כל החומרים יחד ..
6
לתת מנוחה 10 דקות לספיגת הנוזלים...
7
לפתוח עלה כרוב על משטח עבודה ולהוסיף כף גדושה מהמילוי בקצה העלה ולקפל את הקצוות למרכז ולגלגל ..
8
להניח בסיר.
9
מעל מצע בצל וסלרי להניח את היבראק כשהסגירה כלפי מטה..
10
הכנת הרוטב:.
11
בקערה לערבב את המצרכים לרוטב שמן, תבלינים, רסק עגבניות ולהוסיף את המים.
12
לערבב היטב ולשפוך מעל היבראק..
13
להביא לרתיחה להנמחך להבה ולבשל כשעה...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים