לןגן

כרוב ממולא - יאברק

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 22/02/2021 | 04:10
כרוב ממולא - יאברק

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לקרקעית הסיר

לרוטב

אופן הכנה

  1. להכניס את הכרוב למיקרוגל כ- 7 דקות ולהפריד עלים.

  2. אפשרות נוספת

  3. להניח את הכרוב בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.

  4. הכנת היאברק:

  5. לערבב את כל החומרים יחד .

  6. לתת מנוחה 10 דקות לספיגת הנוזלים..

  7. לפתוח עלה כרוב על משטח עבודה ולהוסיף כף גדושה מהמילוי בקצה העלה ולקפל את הקצוות למרכז ולגלגל .

  8. להניח בסיר

  9. מעל מצע בצל וסלרי להניח את היבראק כשהסגירה כלפי מטה.

  10. הכנת הרוטב:

  11. בקערה לערבב את המצרכים לרוטב שמן, תבלינים, רסק עגבניות ולהוסיף את המים

  12. לערבב היטב ולשפוך מעל היבראק.

  13. להביא לרתיחה להנמחך להבה ולבשל כשעה..