קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להכניס את הכרוב למיקרוגל כ- 7 דקות ולהפריד עלים.
אפשרות נוספת
להניח את הכרוב בסיר עם מים רותחים למשך 5 דקות.
הכנת היאברק:
לערבב את כל החומרים יחד .
לתת מנוחה 10 דקות לספיגת הנוזלים..
לפתוח עלה כרוב על משטח עבודה ולהוסיף כף גדושה מהמילוי בקצה העלה ולקפל את הקצוות למרכז ולגלגל .
להניח בסיר
מעל מצע בצל וסלרי להניח את היבראק כשהסגירה כלפי מטה.
הכנת הרוטב:
בקערה לערבב את המצרכים לרוטב שמן, תבלינים, רסק עגבניות ולהוסיף את המים
לערבב היטב ולשפוך מעל היבראק.
להביא לרתיחה להנמחך להבה ולבשל כשעה..