ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
מרתיחים קוביות בטטה ותפו''א במי מלח שיתרככו..
-
1
מסננים, מייבשים ומשמנים במעט שמן זית..
-
2
ומכניסים לתנור של 200 מעלות עד להזהבה..
-
3
בקערה ממיסים 200 גר' חמאה, מקציפים אותה ואז מערבבים עם 1-2 כפות רוטב צ'ילי, מלח וצ'ילי גרוס (ניתן להוסיף גם רוטב צ'ילי חריף או פפריקה חריפה...).
-
4
במחבט גדול ועמוק, מטגנים סהרוני בצל דק במעט חמאה יחד עם הפלפל האדום עד להזהבה והתרככות..
-
5
מוסיפים את קוביות תפו''א והבטטה והרוטב ומקפיצים הכל יחד..
-
6
בתאבון!.
0
מרתיחים קוביות בטטה ותפו''א במי מלח שיתרככו..
1
מסננים, מייבשים ומשמנים במעט שמן זית..
2
ומכניסים לתנור של 200 מעלות עד להזהבה..
3
בקערה ממיסים 200 גר' חמאה, מקציפים אותה ואז מערבבים עם 1-2 כפות רוטב צ'ילי, מלח וצ'ילי גרוס (ניתן להוסיף גם רוטב צ'ילי חריף או פפריקה חריפה...).
4
במחבט גדול ועמוק, מטגנים סהרוני בצל דק במעט חמאה יחד עם הפלפל האדום עד להזהבה והתרככות..
5
מוסיפים את קוביות תפו''א והבטטה והרוטב ומקפיצים הכל יחד..
6
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים