ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
משרים את האפונה בקערה עם כ-3 כוסות מים לפחות שעתיים לפני ההכנה (האפונה אמורה לתפוח ולהגיע לנפח של כ-3 כוסות ללא המים)
.
-
1
מטגנים את הבצלים עד להשחמה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים עד שהשום משחים.
.
-
2
מוסיפים את האפונה (לאחר סינון המים) ויוצקים מעל את המים.
.
-
3
מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל, ומוסיפים את האורז.
.
-
4
סוגרים את מכסה סיר הלחץ ומבשלים כ-40 דקות.
(לקבלת מרקם קרמי טוחנים את המרק בבלנדר מוט.)
מומלץ להגיש עם קרוטונים שעשויים מקוביות לחם שנאפו או עברו טיגון קל..
0
משרים את האפונה בקערה עם כ-3 כוסות מים לפחות שעתיים לפני ההכנה (האפונה אמורה לתפוח ולהגיע לנפח של כ-3 כוסות ללא המים)
.
1
מטגנים את הבצלים עד להשחמה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים עד שהשום משחים.
.
2
מוסיפים את האפונה (לאחר סינון המים) ויוצקים מעל את המים.
.
3
מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל, ומוסיפים את האורז.
.
4
סוגרים את מכסה סיר הלחץ ומבשלים כ-40 דקות.
(לקבלת מרקם קרמי טוחנים את המרק בבלנדר מוט.)
מומלץ להגיש עם קרוטונים שעשויים מקוביות לחם שנאפו או עברו טיגון קל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים