הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך חצילים לפרושות לפזר מלח גס ומעט שנן ולהכניס לתנור להשחמה.
בנתיים מנקים את העוף חותכים את הגמבה והפילפל לרצועות שמעם שמן בסיר שטוח ושמים את השום שקצצנו.
ותוך כדי את התבלינים כולל הרסק.
להוסיף את העוף ולטגן מעט להוסיף את הפילפלים ואת החצילים אחרי האפיה בתנור להוסיף שתי כוסות מים להרתיח.
ולהנמיך את הסיר לפחות שעה עד צימצום הנוזלים טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך אנשים יעפו על התבשיל טעים ברמות אחרות בהצלחה.