תקציר המתכון: טעים ופיקנטי חובה להכין תתאהבו
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לחתוך חצילים לפרושות לפזר מלח גס ומעט שנן ולהכניס לתנור להשחמה
בנתיים מנקים את העוף חותכים את הגמבה והפילפל לרצועות שמעם שמן בסיר שטוח ושמים את השום שקצצנו
ותוך כדי את התבלינים כולל הרסק
להוסיף את העוף ולטגן מעט להוסיף את הפילפלים ואת החצילים אחרי האפיה בתנור להוסיף שתי כוסות מים להרתיח
ולהנמיך את הסיר לפחות שעה עד צימצום הנוזלים טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך אנשים יעפו על התבשיל טעים ברמות אחרות בהצלחה