ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בסיר בינוני, מתאים ל-4-5 מנות
-
-
-
-
-
-
1 כוס חומוס מבושל (אפשר קפוא או כזה שאתם בישלתם)
-
1 כוס עדשים ירוקות שטופות היטב
-
-
כפית מלח ( אחר כך אפשר להוסיף לפי הטעם)
-
-
-
-
מיץ לימון סחוט טרי- למי שאוהב, לא חובה
אופן ההכנה
-
0
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד שמזהיב יפה.
-
1
מוסיפים את העגבניות, הסלרי והשום ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
-
2
מוסיפים את החומוס והעדשים.
-
3
מכסים במים עד גובה הסיר.
-
4
מתבלים בכורכום ומלח ומביאים לרתיחה.
-
5
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
-
6
טועמים ומוסיפים מלח אם חסר.
-
7
מנמיכים ומבשלים כחצי שעה עד שהעדשים והחומוס רכים.
-
8
מוסיפים חצי כוס אטריות דקות ומבשלים 5 דקות נוספות.
-
9
אפשר להוסיף מיץ לימון בסוף למי שאוהב.
0
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד שמזהיב יפה.
1
מוסיפים את העגבניות, הסלרי והשום ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
2
מוסיפים את החומוס והעדשים.
3
מכסים במים עד גובה הסיר.
4
מתבלים בכורכום ומלח ומביאים לרתיחה.
5
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
6
טועמים ומוסיפים מלח אם חסר.
7
מנמיכים ומבשלים כחצי שעה עד שהעדשים והחומוס רכים.
8
מוסיפים חצי כוס אטריות דקות ומבשלים 5 דקות נוספות.
9
אפשר להוסיף מיץ לימון בסוף למי שאוהב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים