לןגן

מרק חרירה פרווה

מאת: עינב 🌷, פורסם: 15/02/2021 | 16:54
מרק חרירה פרווה

תקציר המתכון: אישי היקר ביקש אז פינקתי אותו...

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד שמזהיב יפה

  2. מוסיפים את העגבניות, הסלרי והשום ומטגנים 2-3 דקות נוספות

  3. מוסיפים את החומוס והעדשים

  4. מכסים במים עד גובה הסיר

  5. מתבלים בכורכום ומלח ומביאים לרתיחה

  6. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה

  7. טועמים ומוסיפים מלח אם חסר

  8. מנמיכים ומבשלים כחצי שעה עד שהעדשים והחומוס רכים

  9. מוסיפים חצי כוס אטריות דקות ומבשלים 5 דקות נוספות

  10. אפשר להוסיף מיץ לימון בסוף למי שאוהב