ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה או מחמאה של שימרית רכה , עדיף להוציא אותה יום לפני
-
-
-
-
-
-
למלית
-
-
-
8 כפות אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
אופן ההכנה
-
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את המרגרינה.
-
2
מערבלים, מוסיפים את המיץ והשמן עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.
-
3
2) מחלקים ל4 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.
-
4
קורצים עיגולים עם קורצן מיוחד אם אין אז קורצים עם רינג .
-
5
בקוטר 6 וחצי ס"מ.
-
6
3) מערבבים את הממרח תמרים עם אגוזי מלך מעבירים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה.
-
7
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
-
8
כ 15 דק ומקררים מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את המרגרינה.
2
מערבלים, מוסיפים את המיץ והשמן עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.
3
2) מחלקים ל4 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.
4
קורצים עיגולים עם קורצן מיוחד אם אין אז קורצים עם רינג .
5
בקוטר 6 וחצי ס"מ.
6
3) מערבבים את הממרח תמרים עם אגוזי מלך מעבירים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
8
כ 15 דק ומקררים מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים