ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 לפת גדול שטוף ונקי משני הקצוות
-
-
3 כוסות מים רותחים + 3 כפיות מלח גס
-
אופן ההכנה
-
1
יש לחתוך לחצי את הלפת וכל חצי לפרוס לפרוסות של 1 ס"מ..
-
2
את הסלק לקלף, לחצות ולפרוס לפרוסות של 1/2 ס"מ..
-
3
לסדר בצנצנת מעוקרת שכבות של לפת וסלק.
-
4
לשפוך מעל את המים עם המלח .
-
5
לשפוך את החומץ לצנצנת.
-
6
לדאוג שהנוזל יכסה הכל.
-
7
לבודד בין המכסה ללפת עם ניילון.
-
8
להשאיר במקום מוצל 5-7 ימים ( אפשר כבר לאכול) ולהכניס למקרר.נשמר במקרר עד חודש ימים .
-
9
.
1
יש לחתוך לחצי את הלפת וכל חצי לפרוס לפרוסות של 1 ס"מ..
2
את הסלק לקלף, לחצות ולפרוס לפרוסות של 1/2 ס"מ..
3
לסדר בצנצנת מעוקרת שכבות של לפת וסלק.
4
לשפוך מעל את המים עם המלח .
5
לשפוך את החומץ לצנצנת.
6
לדאוג שהנוזל יכסה הכל.
7
לבודד בין המכסה ללפת עם ניילון.
8
להשאיר במקום מוצל 5-7 ימים ( אפשר כבר לאכול) ולהכניס למקרר.נשמר במקרר עד חודש ימים .
9
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים