לןגן

מחללה- חמוצים עם לפת וסלק אדום

מאת: דליה חכימיאן לוי, פורסם: 11/02/2021 | 15:43
מחללה- חמוצים עם לפת וסלק אדום

תקציר המתכון: קל להכנה ומהירה טעים מאוד ליד כל ארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לחתוך לחצי את הלפת וכל חצי לפרוס לפרוסות של 1 ס"מ.

  2. את הסלק לקלף, לחצות ולפרוס לפרוסות של 1/2 ס"מ.

  3. לסדר בצנצנת מעוקרת שכבות של לפת וסלק

  4. לשפוך מעל את המים עם המלח

  5. לשפוך את החומץ לצנצנת

  6. לדאוג שהנוזל יכסה הכל

  7. לבודד בין המכסה ללפת עם ניילון

  8. להשאיר במקום מוצל 5-7 ימים ( אפשר כבר לאכול) ולהכניס למקרר.נשמר במקרר עד חודש ימים