תקציר המתכון: קל להכנה ומהירה טעים מאוד ליד כל ארוחה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
יש לחתוך לחצי את הלפת וכל חצי לפרוס לפרוסות של 1 ס"מ.
את הסלק לקלף, לחצות ולפרוס לפרוסות של 1/2 ס"מ.
לסדר בצנצנת מעוקרת שכבות של לפת וסלק
לשפוך מעל את המים עם המלח
לשפוך את החומץ לצנצנת
לדאוג שהנוזל יכסה הכל
לבודד בין המכסה ללפת עם ניילון
להשאיר במקום מוצל 5-7 ימים ( אפשר כבר לאכול) ולהכניס למקרר.נשמר במקרר עד חודש ימים