ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
בקערת המיקסר עם וו גיטרה, נלוש את כל מרכיבי הבצק יחד, ונקבל בצק חלק ונעים לעבודה . לא דביק..
-
1
להכניס למקרר למשך שעה..
-
2
לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים..
-
3
להוציא כדור בצק לקמח את משטח העבודה ועם מערוך לרדד לעובי של 1 ס''מ ..
-
4
עם מרית נמרח ממרח תמרים ונפזר אגוזי מלך נבזוק מעט קינמון , ונגלגל לרולדה מהודקת// או לסירוגין למרוח ריבת תות עם מעט קוקוס ולגלגל לרולדה ..
-
5
נפרוס עם חותכן זיגוג ( של הסלק)ונארגן את העוגיות במגש ..
-
6
אני מכינה חצי תמרים וחצי ריבה וקוקוס..
-
7
נאפה למשך 20 דק' על חום בינוני ולהוציא מיד לא להשאיר להמתין שיתקרר..
-
8
לבזוק- אבקת סוכר.
-
9
את העוגיות אני אוהבת לאכול ולשתות כוס תה עם נענע או נס קפה חמים..
-
10
ולבריאות....
0
בקערת המיקסר עם וו גיטרה, נלוש את כל מרכיבי הבצק יחד, ונקבל בצק חלק ונעים לעבודה . לא דביק..
1
להכניס למקרר למשך שעה..
2
לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים..
3
להוציא כדור בצק לקמח את משטח העבודה ועם מערוך לרדד לעובי של 1 ס''מ ..
4
עם מרית נמרח ממרח תמרים ונפזר אגוזי מלך נבזוק מעט קינמון , ונגלגל לרולדה מהודקת// או לסירוגין למרוח ריבת תות עם מעט קוקוס ולגלגל לרולדה ..
5
נפרוס עם חותכן זיגוג ( של הסלק)ונארגן את העוגיות במגש ..
6
אני מכינה חצי תמרים וחצי ריבה וקוקוס..
7
נאפה למשך 20 דק' על חום בינוני ולהוציא מיד לא להשאיר להמתין שיתקרר..
8
לבזוק- אבקת סוכר.
9
את העוגיות אני אוהבת לאכול ולשתות כוס תה עם נענע או נס קפה חמים..
10
ולבריאות....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים