ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדיאטטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
את הכרובית נפפתח לפרחים קטנים ונשרה בתוך קערת מים עם חומץ שיצא הלכלוך.
-
1
בנתיים את העדשים השחורות (בערך חצי כוס) נרתיח במים חמים למשך עשר דק ונסנן.
-
2
הפטרוזליה והכסבור לקצוץ דק דק .
-
3
הבורגול - להרתיח גם למשך 15 דק בערך ולסנן .
-
4
צנון וגמבה לשטוף ולחתוך לרצועות קטנות .
-
5
את הכרובית נסנן ונגרד בפומפיה.
-
6
נערבב כל המרכיבים יחד ונתבל בהרבה מיץ לימון, שמן זית, מלח, כפית סילאן..
-
7
אפשר להוסיף לסלט קוביות בטטה אפויות - לא חובה.
-
8
בתיאבוןןן .
0
את הכרובית נפפתח לפרחים קטנים ונשרה בתוך קערת מים עם חומץ שיצא הלכלוך.
1
בנתיים את העדשים השחורות (בערך חצי כוס) נרתיח במים חמים למשך עשר דק ונסנן.
2
הפטרוזליה והכסבור לקצוץ דק דק .
3
הבורגול - להרתיח גם למשך 15 דק בערך ולסנן .
4
צנון וגמבה לשטוף ולחתוך לרצועות קטנות .
5
את הכרובית נסנן ונגרד בפומפיה.
6
נערבב כל המרכיבים יחד ונתבל בהרבה מיץ לימון, שמן זית, מלח, כפית סילאן..
7
אפשר להוסיף לסלט קוביות בטטה אפויות - לא חובה.
8
בתיאבוןןן .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים