ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
6 חתיכות עוף איזה חלק שאתם רוצות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לטגן משני הצדדים את העופות שמזהיב להוציא .
-
1
לטגן את הבצל .
-
2
להוסיף את הסלרי עם העלים .
-
3
להוסיף את האפונה .
-
4
ולשים את חלקי העופות .
-
5
לתבל ולשים חצי כוס מים .
-
6
להנמיך את האש ולהשאיר 35 40 דקות בערך.
-
7
בתאבון💗.
0
לטגן משני הצדדים את העופות שמזהיב להוציא .
1
לטגן את הבצל .
2
להוסיף את הסלרי עם העלים .
3
להוסיף את האפונה .
4
ולשים את חלקי העופות .
5
לתבל ולשים חצי כוס מים .
6
להנמיך את האש ולהשאיר 35 40 דקות בערך.
7
בתאבון💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים