250 גרם עדשים חומות שטופים ושרויים במים לחצי שעה, לטגן בצל אחד עם שתי כפיות שום כתוש ברבע כוס שמן. לסנן את העדשים מהמים, להוסיף לסיר ולהוסיף כף מלאה של פפריקה מתוקה, כף כורכום, מלח, ופלפל, לאחר שהעדשים התבשלו להוסיף חצי כוס אורז מוכן לתת לזה רתיחה נוספת ולתקן טיבול עם צריך.
0
250 גרם עדשים חומות שטופים ושרויים במים לחצי שעה, לטגן בצל אחד עם שתי כפיות שום כתוש ברבע כוס שמן. לסנן את העדשים מהמים, להוסיף לסיר ולהוסיף כף מלאה של פפריקה מתוקה, כף כורכום, מלח, ופלפל, לאחר שהעדשים התבשלו להוסיף חצי כוס אורז מוכן לתת לזה רתיחה נוספת ולתקן טיבול עם צריך.