לןגן

מרק עדשים

מאת: סוזי חרדון, פורסם: 20/01/2021 | 12:29
מרק עדשים

תקציר המתכון: מרק עדשים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 250 גרם עדשים חומות שטופים ושרויים במים לחצי שעה, לטגן בצל אחד עם שתי כפיות שום כתוש ברבע כוס שמן. לסנן את העדשים מהמים, להוסיף לסיר ולהוסיף כף מלאה של פפריקה מתוקה, כף כורכום, מלח, ופלפל, לאחר שהעדשים התבשלו להוסיף חצי כוס אורז מוכן לתת לזה רתיחה נוספת ולתקן טיבול עם צריך