ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
שמים את הפרוסות בקערת מים עם כפית מלח מכסים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים מחבת עם שמן.
-
2
טובלים את פרוסות החציל.
-
3
בבלילה ושמים במחבת.
-
4
מטגנים מ2 הצדדים.
-
5
מוציאים למסננת.
-
6
באותה דרך מכינים .
-
7
את כל החצילים.
1
מחממים מחבת עם שמן.
2
טובלים את פרוסות החציל.
3
בבלילה ושמים במחבת.
4
מטגנים מ2 הצדדים.
5
מוציאים למסננת.
6
באותה דרך מכינים .
7
את כל החצילים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים