הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך בצל לקוביות ולטגן להוסיף את הבשר והתבלינים ולבשל עד שהבשר מוכן .
לקלף את התפוחי האדמה ולחתוך פרוסות לא עד הסוף..
למלאות את התפוחי האדמה בבשר.
לצפות את התפוחי אדמה בקמח ואחרי זה בביצים עם תוספת של 2 כפות רסק.
לטגן את המפרום.
להכין את הרוטב לבישול המפרום: ליקצוץ בצל לקוביות להוסיף 2 כפות רסק וכפית פפריקה אדומה, להוסיף קצת פלפל שחור גרוס , כף מרק עוף, כפית סוכר,ו 3 כוסות מים להוסיף את המפרום לרוטב ולבשל 25 דקות באמצע הבישול להזיז קצת את הסיר לצדדים כדי שהרוטב יגע בכל המפרום..
בהצלחה ובתיאבון.