לןגן

מפרום

מאת: כרמית וקנין, פורסם: 09/01/2021 | 18:27
מפרום

תקציר המתכון: מפרום טעים ומושקע

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

תבלינים לבשר

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לקוביות ולטגן להוסיף את הבשר והתבלינים ולבשל עד שהבשר מוכן

  2. לקלף את התפוחי האדמה ולחתוך פרוסות לא עד הסוף.

  3. למלאות את התפוחי האדמה בבשר

  4. לצפות את התפוחי אדמה בקמח ואחרי זה בביצים עם תוספת של 2 כפות רסק

  5. לטגן את המפרום

  6. להכין את הרוטב לבישול המפרום: ליקצוץ בצל לקוביות להוסיף 2 כפות רסק וכפית פפריקה אדומה, להוסיף קצת פלפל שחור גרוס , כף מרק עוף, כפית סוכר,ו 3 כוסות מים להוסיף את המפרום לרוטב ולבשל 25 דקות באמצע הבישול להזיז קצת את הסיר לצדדים כדי שהרוטב יגע בכל המפרום.

  7. בהצלחה ובתיאבון