אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

459
צפיות

מרק שעועית לבנה עם בשר

המתכון של
מרק שעועית לבנה עם בשר

מרק מושלםםםם

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שעועית לבנה
  • בשר גולש/צלעות
  • בצל קצוץ דק
  • 4 שיני שום פרוס
  • גמבה חתוכה לרצועות
  • מעט סלרי
  • פפריקה מתוקה
  • רסק
  • כמון
  • מלח
  • פלפל
  • חוואיג׳ למרק
  • כפית אבקת מרק - לא חובה
אופן ההכנה
  • 0

    לחתוך את הבשר לקוביות קטנות .


  • 1

    לחמם שמן בסיר ולטגן הבשר עד צריבה וסגירה מכל הצדדים - לפזר מלח פלפל מעל.


  • 2

    להוציא את הבשר לצלחת ולטגן באותו השמן בצל קצוץ דק עד הזהבה .


  • 3

    להוסיף את הרצועות גמבה לטיגון של 2 דק.


  • 4

    להוסיף את הפרוסות שום ל10 שניות ומיד לשים את כל התבלינים ולערבב (פפריקה מתוקה, אבקת מרק, מעט כמון, מלח, פלפל ומעט חוואיג׳ למרק) לערבב טוב שהבצל והגמבה יקורמלו עם התבלינים..


  • 5

    להוסיף כף רסק ולהמשיך לערבב שיפתחו הטעמים.


  • 6

    להוסיף לסיר את הבשר והשעועית הלבנה ואז מים חמים מעל לחצי של הסיר.


  • 7

    לערבב להוסיף מעט סלרי ולשפר טעמים.


  • 8

    אחרי רתיחה להעביר לאש נמוכה לשלוש שעות שיצטמצם והטעם יהיה מטורף.


  • 9

    בתיאבוןןן.


0

לחתוך את הבשר לקוביות קטנות .


1

לחמם שמן בסיר ולטגן הבשר עד צריבה וסגירה מכל הצדדים - לפזר מלח פלפל מעל.


2

להוציא את הבשר לצלחת ולטגן באותו השמן בצל קצוץ דק עד הזהבה .


3

להוסיף את הרצועות גמבה לטיגון של 2 דק.


4

להוסיף את הפרוסות שום ל10 שניות ומיד לשים את כל התבלינים ולערבב (פפריקה מתוקה, אבקת מרק, מעט כמון, מלח, פלפל ומעט חוואיג׳ למרק) לערבב טוב שהבצל והגמבה יקורמלו עם התבלינים..


5

להוסיף כף רסק ולהמשיך לערבב שיפתחו הטעמים.


6

להוסיף לסיר את הבשר והשעועית הלבנה ואז מים חמים מעל לחצי של הסיר.


7

לערבב להוסיף מעט סלרי ולשפר טעמים.


8

אחרי רתיחה להעביר לאש נמוכה לשלוש שעות שיצטמצם והטעם יהיה מטורף.


9

בתיאבוןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים