ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לחתוך את הבשר לקוביות קטנות .
-
1
לחמם שמן בסיר ולטגן הבשר עד צריבה וסגירה מכל הצדדים - לפזר מלח פלפל מעל.
-
2
להוציא את הבשר לצלחת ולטגן באותו השמן בצל קצוץ דק עד הזהבה .
-
3
להוסיף את הרצועות גמבה לטיגון של 2 דק.
-
4
להוסיף את הפרוסות שום ל10 שניות ומיד לשים את כל התבלינים ולערבב (פפריקה מתוקה, אבקת מרק, מעט כמון, מלח, פלפל ומעט חוואיג׳ למרק) לערבב טוב שהבצל והגמבה יקורמלו עם התבלינים..
-
5
להוסיף כף רסק ולהמשיך לערבב שיפתחו הטעמים.
-
6
להוסיף לסיר את הבשר והשעועית הלבנה ואז מים חמים מעל לחצי של הסיר.
-
7
לערבב להוסיף מעט סלרי ולשפר טעמים.
-
8
אחרי רתיחה להעביר לאש נמוכה לשלוש שעות שיצטמצם והטעם יהיה מטורף.
-
9
בתיאבוןןן.
0
לחתוך את הבשר לקוביות קטנות .
1
לחמם שמן בסיר ולטגן הבשר עד צריבה וסגירה מכל הצדדים - לפזר מלח פלפל מעל.
2
להוציא את הבשר לצלחת ולטגן באותו השמן בצל קצוץ דק עד הזהבה .
3
להוסיף את הרצועות גמבה לטיגון של 2 דק.
4
להוסיף את הפרוסות שום ל10 שניות ומיד לשים את כל התבלינים ולערבב (פפריקה מתוקה, אבקת מרק, מעט כמון, מלח, פלפל ומעט חוואיג׳ למרק) לערבב טוב שהבצל והגמבה יקורמלו עם התבלינים..
5
להוסיף כף רסק ולהמשיך לערבב שיפתחו הטעמים.
6
להוסיף לסיר את הבשר והשעועית הלבנה ואז מים חמים מעל לחצי של הסיר.
7
לערבב להוסיף מעט סלרי ולשפר טעמים.
8
אחרי רתיחה להעביר לאש נמוכה לשלוש שעות שיצטמצם והטעם יהיה מטורף.
9
בתיאבוןןן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים