לןגן

מרק שעועית לבנה עם בשר

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 08/01/2021 | 19:00
מרק שעועית לבנה עם בשר

תקציר המתכון: מרק מושלםםםם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבשר לקוביות קטנות

  2. לחמם שמן בסיר ולטגן הבשר עד צריבה וסגירה מכל הצדדים - לפזר מלח פלפל מעל

  3. להוציא את הבשר לצלחת ולטגן באותו השמן בצל קצוץ דק עד הזהבה

  4. להוסיף את הרצועות גמבה לטיגון של 2 דק

  5. להוסיף את הפרוסות שום ל10 שניות ומיד לשים את כל התבלינים ולערבב (פפריקה מתוקה, אבקת מרק, מעט כמון, מלח, פלפל ומעט חוואיג׳ למרק) לערבב טוב שהבצל והגמבה יקורמלו עם התבלינים.

  6. להוסיף כף רסק ולהמשיך לערבב שיפתחו הטעמים

  7. להוסיף לסיר את הבשר והשעועית הלבנה ואז מים חמים מעל לחצי של הסיר

  8. לערבב להוסיף מעט סלרי ולשפר טעמים

  9. אחרי רתיחה להעביר לאש נמוכה לשלוש שעות שיצטמצם והטעם יהיה מטורף

  10. בתיאבוןןן