הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמחממים כף שמן.
בסיר של הבשר.
מסיפים את הבצל.
מטגנים כ2-3 דקות.
מוסיפים את העגבניות.
ומטגנים יחד כ4-5 דקות.
מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים .
ל5 דקות נוספות.
מסדרים את .
פרוסות הבשר.
ואת עלי הדפנה מעל.
מוסיפים מים מעל הבשר.
ואת הנוזל ששמרנו בצד.
מהצריבה של הבשר.
מגיעים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
נ.ב.
אם הבשר עדין לא מוכן.
ויסר נוזלים.
אפשר להוסיף.
מים רותחים.
לפי הצורך.