לןגן

פרוסות בשר ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 01/01/2021 | 17:36
פרוסות בשר  ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים כף שמן

  2. בסיר של הבשר

  3. מסיפים את הבצל

  4. מטגנים כ2-3 דקות

  5. מוסיפים את העגבניות

  6. ומטגנים יחד כ4-5 דקות

  7. מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים

  8. ל5 דקות נוספות

  9. מסדרים את

  10. פרוסות הבשר

  11. ואת עלי הדפנה מעל

  12. מוסיפים מים מעל הבשר

  13. ואת הנוזל ששמרנו בצד

  14. מהצריבה של הבשר

  15. מגיעים לרתיחה

  16. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים

  17. נ.ב

  18. אם הבשר עדין לא מוכן

  19. ויסר נוזלים

  20. אפשר להוסיף

  21. מים רותחים

  22. לפי הצורך