ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לטרוף את הביצים בקערה עם החרדל והתבלינים .
-
1
לטבול כל שניצל בבלילה של הביצים.
-
2
לערבב בצלחת נפרדת השומשום ופירורי הלחם.
-
3
לטבול השניצל עם הבלילה - בפירורים.
-
4
להחזיר לטבילה שניה בבלילה של הביצה (זה מה שעושה אותו קריספי!!!) .
-
5
לטבול שוב בפירורי לחם והשומשום והפעם ממש להדק את הפירורים על השניצל שיכסה את כולו.
-
6
לטגן את השניצל בשמן עמוק .
-
7
מומלץ לשים בשמן חצי גזר שהשמן לא יישרף.
-
8
לאחר טיגון להעביר למסננת מנירוסטה (לא לנייר ניגוס - זה עושה את השניצל רך...) .
-
9
בתיאבוןןןן.
0
לטרוף את הביצים בקערה עם החרדל והתבלינים .
1
לטבול כל שניצל בבלילה של הביצים.
2
לערבב בצלחת נפרדת השומשום ופירורי הלחם.
3
לטבול השניצל עם הבלילה - בפירורים.
4
להחזיר לטבילה שניה בבלילה של הביצה (זה מה שעושה אותו קריספי!!!) .
5
לטבול שוב בפירורי לחם והשומשום והפעם ממש להדק את הפירורים על השניצל שיכסה את כולו.
6
לטגן את השניצל בשמן עמוק .
7
מומלץ לשים בשמן חצי גזר שהשמן לא יישרף.
8
לאחר טיגון להעביר למסננת מנירוסטה (לא לנייר ניגוס - זה עושה את השניצל רך...) .
9
בתיאבוןןןן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים