ממליחים מעט ושורפים את הכבד מעל אש גלויה עד לשינוי צבע ( זהירות לא לייבש). .
1
מערבבים את כל התבלינים עם השמן ומשרים את הכבד כשעה. .
2
צורבים על פלנצ'ה או מחבת פסים דקה עד שתיים מכל צד כך שהכבד בשל אך עדיין רך. יש לשים לב לא לייבש אותו. כבד טעים כשהוא צרוב מבחוץ ורך מבפנים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .
0
ממליחים מעט ושורפים את הכבד מעל אש גלויה עד לשינוי צבע ( זהירות לא לייבש). .
1
מערבבים את כל התבלינים עם השמן ומשרים את הכבד כשעה. .
2
צורבים על פלנצ'ה או מחבת פסים דקה עד שתיים מכל צד כך שהכבד בשל אך עדיין רך. יש לשים לב לא לייבש אותו. כבד טעים כשהוא צרוב מבחוץ ורך מבפנים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .