לןגן

כבד בקר פיקנטי רך וטעים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 30/12/2020 | 23:07
כבד בקר פיקנטי רך וטעים

תקציר המתכון: כבד בקר פיקנטי טעים לאוהבי הכבד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממליחים מעט ושורפים את הכבד מעל אש גלויה עד לשינוי צבע ( זהירות לא לייבש).

  2. מערבבים את כל התבלינים עם השמן ומשרים את הכבד כשעה.

  3. צורבים על פלנצ'ה או מחבת פסים דקה עד שתיים מכל צד כך שהכבד בשל אך עדיין רך. יש לשים לב לא לייבש אותו. כבד טעים כשהוא צרוב מבחוץ ורך מבפנים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.