2.5 כוסות מים מהברז-כוס מדידה או כוס ח"פ לשתייה חמה
רבע כוס שמן
לקישוט
50 גר נטורינה מומסת עם חלבון ביצה-למריחה
זרעי דלעת,שומשום,פישתן,גרעיני חמניה
אופן ההכנה
1
בקערת המיקסר לשים תחילה את השמרים וכף סוכר ומעט מים לערבב עד להמסה של השמרים ולהמתין 10 דקות-רבע שעה שהשמרים תוססים.
2
ואז להוסיף את הקמח,הגלוטן,הסוכר,ושאר המים בהדרגה.
3
כשהבצק מתגבש להוסיף כף מלח ואת הקורנפלור וללוש 7 דקות.
4
לאחר מכן להוסיף את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע בבצק.
5
כשהבצק אחיד במרקם רך וחלק לכסות את הקערה בניילון ולתת תפיחה עד להכפלת הנפח,הזמנים משתנים תלוי במזג האויר ולכן אני לא רושמת זמן.
6
מוציאים את הבצק למשטח עבודה קורצים חתיכות במשקל 100 גר מכדררים לעיגולים ונותנים מנוחה של רבע שעה ואז פותחים כל כדור עם מערוך לאורך-כמו בסרטון ומגלגלים ללחמניה ומהדקים בצדדים מניחים בתבנית,מברישים כל לחמניה בנטורינה והחלבון ואז טובלים בתערובת הזרעים ומניחים בתבנית להתפחה עד להכפלת הנפח אופים בחום 190 עד להשחמה.
7
בהצלחה חופית אלמקייס.
1
בקערת המיקסר לשים תחילה את השמרים וכף סוכר ומעט מים לערבב עד להמסה של השמרים ולהמתין 10 דקות-רבע שעה שהשמרים תוססים.
2
ואז להוסיף את הקמח,הגלוטן,הסוכר,ושאר המים בהדרגה.
3
כשהבצק מתגבש להוסיף כף מלח ואת הקורנפלור וללוש 7 דקות.
4
לאחר מכן להוסיף את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע בבצק.
5
כשהבצק אחיד במרקם רך וחלק לכסות את הקערה בניילון ולתת תפיחה עד להכפלת הנפח,הזמנים משתנים תלוי במזג האויר ולכן אני לא רושמת זמן.
6
מוציאים את הבצק למשטח עבודה קורצים חתיכות במשקל 100 גר מכדררים לעיגולים ונותנים מנוחה של רבע שעה ואז פותחים כל כדור עם מערוך לאורך-כמו בסרטון ומגלגלים ללחמניה ומהדקים בצדדים מניחים בתבנית,מברישים כל לחמניה בנטורינה והחלבון ואז טובלים בתערובת הזרעים ומניחים בתבנית להתפחה עד להכפלת הנפח אופים בחום 190 עד להשחמה.