ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
חותכים את השערות קדאיף .
-
1
מורחים אותם בשמן.
-
2
מטגנים את הבצל בשמן.
-
3
מוסיפים צנוברים.
-
4
מוסיפים את הבשר.
-
5
תבלינים.
-
6
עד שניהיה כמעט מבושל.
-
7
שוטחים את השערות שיהיה שיכבה צפופה לא עבה מידי בכלי לתנור.
-
8
שמים מעל את הבשר שיהיה שווה בכל הכיוונים.
-
9
שמים מעל את שאר הקדאיף ומהדקים.
-
10
מכניסים לתנור 180 מעלות.
-
11
מוציאים מזלפים טחינה מעל .
-
12
ואוכלים חם לצד סלסה קרה חריפה😋.
-
13
אפשר לחלק למנות אישיות....
0
חותכים את השערות קדאיף .
1
מורחים אותם בשמן.
2
מטגנים את הבצל בשמן.
3
מוסיפים צנוברים.
4
מוסיפים את הבשר.
5
תבלינים.
6
עד שניהיה כמעט מבושל.
7
שוטחים את השערות שיהיה שיכבה צפופה לא עבה מידי בכלי לתנור.
8
שמים מעל את הבשר שיהיה שווה בכל הכיוונים.
9
שמים מעל את שאר הקדאיף ומהדקים.
10
מכניסים לתנור 180 מעלות.
11
מוציאים מזלפים טחינה מעל .
12
ואוכלים חם לצד סלסה קרה חריפה😋.
13
אפשר לחלק למנות אישיות....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים