ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במעבד מזון לשים חמאה ואבקת סוכר.
-
2
ולהקציף לקצף תפוח להוסיף חלמונים תמצית וניל וגרידת לימון להקציף כמה דקות..
-
3
להוסיף קמח קורנפלור אבקת אפיה.
-
4
ולעבד בפולסים רק עד לאיחוד..
-
5
להוציא לגבש לבצק לעטוף בנילון נצמד שעתיים במקרר..
-
6
להוציא לחלק לשניים ולרדד על שני ניר אפיה..
-
7
לקרוץ עגולים ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 10 דקות ..אין צורך בהזהבה הם יוצאים לבנים...
-
8
לקרר...
-
9
לשים ריבת חלב בכפית או בשקית זילוף על תחתית עוגיה ולשים עוגיה מעל לגלגל עם קוקוס...
1
במעבד מזון לשים חמאה ואבקת סוכר.
2
ולהקציף לקצף תפוח להוסיף חלמונים תמצית וניל וגרידת לימון להקציף כמה דקות..
3
להוסיף קמח קורנפלור אבקת אפיה.
4
ולעבד בפולסים רק עד לאיחוד..
5
להוציא לגבש לבצק לעטוף בנילון נצמד שעתיים במקרר..
6
להוציא לחלק לשניים ולרדד על שני ניר אפיה..
7
לקרוץ עגולים ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 10 דקות ..אין צורך בהזהבה הם יוצאים לבנים...
8
לקרר...
9
לשים ריבת חלב בכפית או בשקית זילוף על תחתית עוגיה ולשים עוגיה מעל לגלגל עם קוקוס...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים