אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,219
צפיות

דג סול בתנור עם אריסה וניוקי

המתכון של
דג סול בתנור עם אריסה וניוקי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *דג סול בתנור עם אריסה וניוקי*
  • 8-10 דגי סול
  • 500 גרם ניוקי
  • 6 שיני שום חתוך
  • 2 גמבות חתוכות לרצועות
  • 2 עגבניות חתוכות לרצועות
  • 1/2 צרור כוזברה קצוצה
  • 3 כפות אריסה מוכנה
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי לימון פרוס דק
  • 1 כוס מים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית
  • לסדר בתבנית את כל הירקות והניוקי
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את התבלינים האריסה והמיץ לימון .


  • 2

    להניח מעל את הדגים .


  • 3

    לשפוך מעל את הרוטב .


  • 4

    לפזר כוזברה קצוצה והלימון הפרוס .


  • 5

    לאפות בתנור עם כ-40 דקות .


  • 6

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לערבב את התבלינים האריסה והמיץ לימון .


2

להניח מעל את הדגים .


3

לשפוך מעל את הרוטב .


4

לפזר כוזברה קצוצה והלימון הפרוס .


5

לאפות בתנור עם כ-40 דקות .


6

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים