דג סול בתנור עם אריסה וניוקי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 11/12/2020 | 13:14
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*דג סול בתנור עם אריסה וניוקי*
-
8-10 דגי סול
-
500 גרם ניוקי
-
6 שיני שום חתוך
-
2 גמבות חתוכות לרצועות
-
2 עגבניות חתוכות לרצועות
-
1/2 צרור כוזברה קצוצה
-
3 כפות אריסה מוכנה
-
מיץ מחצי לימון
-
חצי לימון פרוס דק
-
1 כוס מים
-
פלפל שחור
-
מלח
-
שמן זית
-
לסדר בתבנית את כל הירקות והניוקי
אופן הכנה
-
לערבב את התבלינים האריסה והמיץ לימון
-
להניח מעל את הדגים
-
לשפוך מעל את הרוטב
-
לפזר כוזברה קצוצה והלימון הפרוס
-
לאפות בתנור עם כ-40 דקות
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞