אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

15,880
צפיות

מרק סלרי גזר ועדשים כתומות

המתכון של
מרק סלרי גזר  ועדשים כתומות

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כוס עדשים כתומות
  • שוטפים במים ומסננים
  • את הסלרי העלים והגבעולים משרים
  • במים ומסננים
  • את כל הירקות
  • קוצצים דק
  • 1 בצל
  • 2 גזרים
  • כ5 גבעולי סלרי
  • כ10 גבעולי עלי סלרי
  • כוס עדשים כתומות
  • 2 כפות בורגול דק
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים סיר.


  • 2

    עם 2 כפות שמן.


  • 3

    מוסיפים את הבצל.


  • 4

    מטגנים כ2-3 דקות.


  • 5

    מוסיפים את הגזר והסלרי(הגבעולים).


  • 6

    מערבבים כ3-4 דקות.


  • 7

    מוסיפים את העדשים.


  • 8

    מתבלים ב.


  • 9

    כף אבקת מרק.


  • 10

    רבע כפית פלפל שחור.


  • 11

    מערבבים ומוסיפים .


  • 12

    כ2 ליטר מים.


  • 13

    מגיעים לרתיחה.


  • 14

    מנמיכים את האש.


  • 15

    מכסים ומבשלים.


  • 16

    כ40 דקות.


  • 17

    מוסיפים.


  • 18

    2 כפות בורגול דק.


  • 19

    ואת עלי הסלרי הקצוצים.


  • 20

    מבשלים כ10 דקות נוספות.


1

מחממים סיר.


2

עם 2 כפות שמן.


3

מוסיפים את הבצל.


4

מטגנים כ2-3 דקות.


5

מוסיפים את הגזר והסלרי(הגבעולים).


6

מערבבים כ3-4 דקות.


7

מוסיפים את העדשים.


8

מתבלים ב.


9

כף אבקת מרק.


10

רבע כפית פלפל שחור.


11

מערבבים ומוסיפים .


12

כ2 ליטר מים.


13

מגיעים לרתיחה.


14

מנמיכים את האש.


15

מכסים ומבשלים.


16

כ40 דקות.


17

מוסיפים.


18

2 כפות בורגול דק.


19

ואת עלי הסלרי הקצוצים.


20

מבשלים כ10 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים