לןגן

מרק סלרי גזר ועדשים כתומות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/12/2020 | 07:37
מרק סלרי גזר  ועדשים כתומות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר

  2. עם 2 כפות שמן

  3. מוסיפים את הבצל

  4. מטגנים כ2-3 דקות

  5. מוסיפים את הגזר והסלרי(הגבעולים)

  6. מערבבים כ3-4 דקות

  7. מוסיפים את העדשים

  8. מתבלים ב

  9. כף אבקת מרק

  10. רבע כפית פלפל שחור

  11. מערבבים ומוסיפים

  12. כ2 ליטר מים

  13. מגיעים לרתיחה

  14. מנמיכים את האש

  15. מכסים ומבשלים

  16. כ40 דקות

  17. מוסיפים

  18. 2 כפות בורגול דק

  19. ואת עלי הסלרי הקצוצים

  20. מבשלים כ10 דקות נוספות