תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מחממים סיר
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את הבצל
מטגנים כ2-3 דקות
מוסיפים את הגזר והסלרי(הגבעולים)
מערבבים כ3-4 דקות
מוסיפים את העדשים
מתבלים ב
כף אבקת מרק
רבע כפית פלפל שחור
מערבבים ומוסיפים
כ2 ליטר מים
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש
מכסים ומבשלים
כ40 דקות
מוסיפים
2 כפות בורגול דק
ואת עלי הסלרי הקצוצים
מבשלים כ10 דקות נוספות