להכין בצק מכל מתכון שיש לך של בצק שמרים (לחלות רגילות/מתוקות) יש בספר שלי גם מתכון. לעצלנים אפשר גם על לחם או חלה קנויים, לפרוס לפרוסות וקצת לתנור.
4 שיני שום
כף אוריגנו יבש
כף תבלין זעתר
חצי כוס שמן זית
חצי כוס שמן קנולה
רבע כפית מלח (אפשר גם גס)
אופן ההכנה
0
מערבבים את כל החומרים יחד רצוי כמה שיותר מראש, אפילו יום לפני שיספגו הטעמים- אבל לא חייב.
1
מכינים נחשים או כדורים וצורות שונות מבצק שמרים של חלות (כל מתכון טוב, יש גם אצלי).
2
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ומנמיכים ל 180 מעלות כ 23 דקות.
3
מייד כשמוציאים את התבנית מורחים עם מברשת מהתערובת שהכנו (או על הפרוסות המוכנות)- תמיד לערבב שלא נמרח רק שמן אלא גם מהתבלינים שבתחתית. ובתאבון- לכבוד שבת קודש.
0
מערבבים את כל החומרים יחד רצוי כמה שיותר מראש, אפילו יום לפני שיספגו הטעמים- אבל לא חייב.
1
מכינים נחשים או כדורים וצורות שונות מבצק שמרים של חלות (כל מתכון טוב, יש גם אצלי).
2
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ומנמיכים ל 180 מעלות כ 23 דקות.
3
מייד כשמוציאים את התבנית מורחים עם מברשת מהתערובת שהכנו (או על הפרוסות המוכנות)- תמיד לערבב שלא נמרח רק שמן אלא גם מהתבלינים שבתחתית. ובתאבון- לכבוד שבת קודש.