אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,480
צפיות

מרק ירקות (טחון)

המתכון של
מרק ירקות (טחון)

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 בצל
  • 1 עגבניה
  • כ4 גזרים
  • חתיכה של כרוב
  • 5-6 עלי סלרי
  • את כל הירקות קוצצים
  • ההכנה
  • מחממים סיר עם כף שמן
  • מוסיפים את הבצל
  • מטגנים עד הזהבה
  • מוסיפים את העגבניה והגזר ומערבבים
  • כ5 דקות
  • מוסיפים את הגזר
  • מערבבים 2-3 דקות נוספות
  • מתבלים ב
  • חצי כף מלח
  • חצי כף כורכום
  • רבע כף כמון
  • רבע כף פלפל לבן
  • חצי כף שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים היטב.


  • 2

    למס דקות.


  • 3

    מוסיפים כ6 כוסות מים(כוס זכוכית).


  • 4

    מגיעים לרתיחה.


  • 5

    מנמיכים את הגז.


  • 6

    ומכסים את הסיר.


  • 7

    מבשלים כ20 דקות.


  • 8

    מוסיפים את עלי הסלרי.


  • 9

    מבשלים 10 דקות נוספות.


  • 10

    מכבים ונותנים למרק להתקרר קצת.


  • 11

    טוחנים את המרק.


  • 12

    במוט בלנדר מס' דקות.


  • 13

    בתאבון.....


1

מערבבים היטב.


2

למס דקות.


3

מוסיפים כ6 כוסות מים(כוס זכוכית).


4

מגיעים לרתיחה.


5

מנמיכים את הגז.


6

ומכסים את הסיר.


7

מבשלים כ20 דקות.


8

מוסיפים את עלי הסלרי.


9

מבשלים 10 דקות נוספות.


10

מכבים ונותנים למרק להתקרר קצת.


11

טוחנים את המרק.


12

במוט בלנדר מס' דקות.


13

בתאבון.....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים