לןגן

מרק ירקות (טחון)

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 23/11/2020 | 10:35
מרק ירקות (טחון)

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב

  2. למס דקות

  3. מוסיפים כ6 כוסות מים(כוס זכוכית)

  4. מגיעים לרתיחה

  5. מנמיכים את הגז

  6. ומכסים את הסיר

  7. מבשלים כ20 דקות

  8. מוסיפים את עלי הסלרי

  9. מבשלים 10 דקות נוספות

  10. מכבים ונותנים למרק להתקרר קצת

  11. טוחנים את המרק

  12. במוט בלנדר מס' דקות

  13. בתאבון....