הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון שקיבלתי מחברה כמה דקות לפני שבת, מאז הוא מתבקש בכל שבוע באופן קבוע...
את כל מרכיבי העוגיות לשים יחד ומקבלים מרקם של קרם סמיך..
מעבירים לשקית זילוף ללא צנתר ויוצרים שבלולים בגודל בינוני (יש לשים לב שהן תופחות וגדלות בתנור)..
את מרכיבי הקצפת מקציפים יחד ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר מעניין (אני משתמשת בפרח/כוכב)..
מרכיבים קוקילידות! - על כל עוגיה מזלפים מהקרם וסוגרים בעוגיה נוספת מלמעלה..