מתחילים בבשר קוצצים בצל קצוץ וכוסברה עם תבלינים מלח פלפל שחור טיפה בהרט ,שום ,ומכניסים למקרר ..
1
לבצק הקובה - 2 וחצי כוסות סולת ,כוס מים ,וטיפה מלח וכפית שמן ,לערבב ולתת לזה לנוח 5 דקות ..
2
למרק - קוצצים בצל עם שום ,פותחים עם תבלינים , ,פלפל שחור פפריקה ,עגבניות קצוצות ,רסק עגבניות ,מרק עוף כפית ,מוסיפים מים בערך 4 כוסות ומתחילים לשים את הבטטה והירק כוסברה וסלרי ..
3
מצמצמים את הרוטב ואז מוסיפים את הקובות ולתת לעוד חצי שעה או יותר בישול מהרגע שהדלעת התרככה ..
0
מתחילים בבשר קוצצים בצל קצוץ וכוסברה עם תבלינים מלח פלפל שחור טיפה בהרט ,שום ,ומכניסים למקרר ..
1
לבצק הקובה - 2 וחצי כוסות סולת ,כוס מים ,וטיפה מלח וכפית שמן ,לערבב ולתת לזה לנוח 5 דקות ..
2
למרק - קוצצים בצל עם שום ,פותחים עם תבלינים , ,פלפל שחור פפריקה ,עגבניות קצוצות ,רסק עגבניות ,מרק עוף כפית ,מוסיפים מים בערך 4 כוסות ומתחילים לשים את הבטטה והירק כוסברה וסלרי ..
3
מצמצמים את הרוטב ואז מוסיפים את הקובות ולתת לעוד חצי שעה או יותר בישול מהרגע שהדלעת התרככה ..