לןגן

קובה דלעת

מאת: ליטל גל, פורסם: 06/11/2020 | 18:57
קובה דלעת

תקציר המתכון: קובה דלעת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים בבשר קוצצים בצל קצוץ וכוסברה עם תבלינים מלח פלפל שחור טיפה בהרט ,שום ,ומכניסים למקרר .

  2. לבצק הקובה - 2 וחצי כוסות סולת ,כוס מים ,וטיפה מלח וכפית שמן ,לערבב ולתת לזה לנוח 5 דקות .

  3. למרק - קוצצים בצל עם שום ,פותחים עם תבלינים , ,פלפל שחור פפריקה ,עגבניות קצוצות ,רסק עגבניות ,מרק עוף כפית ,מוסיפים מים בערך 4 כוסות ומתחילים לשים את הבטטה והירק כוסברה וסלרי .

  4. מצמצמים את הרוטב ואז מוסיפים את הקובות ולתת לעוד חצי שעה או יותר בישול מהרגע שהדלעת התרככה .