ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
לשטוף הפלפלים ולחתוך את המכסה מהפלפל.
-
1
בקערה לערבב אורז, בצל כוסברה שמיר וגבנייה קצוצים.
-
2
להוסיף את הבשר הטחון שטוגן .
-
3
לערבב ולהוסיף 1 כפית רסק עגבניות, מלח, פלפל אנגלי וקצת אבקת מרק.
-
4
לסדר הפלפלים צמודים בסיר ולמלא כל פלפל בתערובת האורז עד לגובה של חצי מהפלפל.
-
5
למלא בקערה מים וכף רסק ומעט שמן מלח ופלפל, לערבב ולשפוף בסיר של הממולאים.
-
6
לתת זה לרתוח על הגז הערך 30 דק ואחר כך להעביר לבישול על אש נמוכה/פלטה/תנור על 110 מעלות..
-
7
בתאבון.
0
לשטוף הפלפלים ולחתוך את המכסה מהפלפל.
1
בקערה לערבב אורז, בצל כוסברה שמיר וגבנייה קצוצים.
2
להוסיף את הבשר הטחון שטוגן .
3
לערבב ולהוסיף 1 כפית רסק עגבניות, מלח, פלפל אנגלי וקצת אבקת מרק.
4
לסדר הפלפלים צמודים בסיר ולמלא כל פלפל בתערובת האורז עד לגובה של חצי מהפלפל.
5
למלא בקערה מים וכף רסק ומעט שמן מלח ופלפל, לערבב ולשפוף בסיר של הממולאים.
6
לתת זה לרתוח על הגז הערך 30 דק ואחר כך להעביר לבישול על אש נמוכה/פלטה/תנור על 110 מעלות..
7
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים