אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,139
צפיות

בורקס תרד וגבינות פיקנטי

המתכון של
בורקס תרד וגבינות פיקנטי

בורקס פיקנטי וטעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת בצק עלים חמאה
  • כחצי קילו תרד
  • 2 כפות שמן זית
  • 200 גרם גבינת כנען או טוב טעם או טבורג
  • 200 גרם גבינת פטה עיזים
  • 200 גרם גבינה לבנה
  • כוס אגוזי מלך גרוסים
  • מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית צ'ילי חריף ( פפריקה חריפה גרוסה)
  • מעט אגוז מוסקט
  • ביצה טרופה
  • שלושה סוגי שומשום( מלא, רגיל, שחור)
אופן ההכנה
  • 0

    מחממים תנור ל180 מעלות. .


  • 1

    מקפיצים את התרד בשמן הזית עד לשינוי הצבע והפחתת הנפח. .


  • 2

    מערבבים את הגבינות , מתבלים אותן ומוסיפים לתוכן את התרד. .


  • 3

    מרדדים את הבצק וחותכים לשלושה מלבנים. מניחים לאורך כל מלבן באמצע כשליש מהמילוי. מורחים כל מלבן בהיקפו בביצה וסוגרים עלה על עלה. .


  • 4

    או מורחים בביצה את היקף המלבן , יוצרים רצועות בעזרת סכין בצד אחד של המלבן סוגרים מהצד החלק ומהצד של הרצועות מצליבים וסוגרים. .


  • 5

    מורחים ביצה וזורים שומשום. .


  • 6

    אופים ב180 מעלות . .


  • 7

    בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..


0

מחממים תנור ל180 מעלות. .


1

מקפיצים את התרד בשמן הזית עד לשינוי הצבע והפחתת הנפח. .


2

מערבבים את הגבינות , מתבלים אותן ומוסיפים לתוכן את התרד. .


3

מרדדים את הבצק וחותכים לשלושה מלבנים. מניחים לאורך כל מלבן באמצע כשליש מהמילוי. מורחים כל מלבן בהיקפו בביצה וסוגרים עלה על עלה. .


4

או מורחים בביצה את היקף המלבן , יוצרים רצועות בעזרת סכין בצד אחד של המלבן סוגרים מהצד החלק ומהצד של הרצועות מצליבים וסוגרים. .


5

מורחים ביצה וזורים שומשום. .


6

אופים ב180 מעלות . .


7

בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים