לןגן

בורקס תרד וגבינות פיקנטי

מאת: מדי רואקי, פורסם: 22/10/2020 | 16:06
בורקס תרד וגבינות פיקנטי

תקציר המתכון: בורקס פיקנטי וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.

  2. מקפיצים את התרד בשמן הזית עד לשינוי הצבע והפחתת הנפח.

  3. מערבבים את הגבינות , מתבלים אותן ומוסיפים לתוכן את התרד.

  4. מרדדים את הבצק וחותכים לשלושה מלבנים. מניחים לאורך כל מלבן באמצע כשליש מהמילוי. מורחים כל מלבן בהיקפו בביצה וסוגרים עלה על עלה.

  5. או מורחים בביצה את היקף המלבן , יוצרים רצועות בעזרת סכין בצד אחד של המלבן סוגרים מהצד החלק ומהצד של הרצועות מצליבים וסוגרים.

  6. מורחים ביצה וזורים שומשום.

  7. אופים ב180 מעלות .

  8. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.