אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

13,039
צפיות

מרק חומוס ובשר פיקנטי

המתכון של
מרק חומוס ובשר פיקנטי

מרק סטייל מרוקו שלא תפסיקו להכין

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות חומוס מהזן הענק מושרים במים לילה ליפני
  • מאת אילנית בניזרי
  • קילו בשר גולש כתף קוביות או שריר או אסאדו .
  • בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 6 גבעולי כרפס כולל עלים קצוצים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • פלפל צ'ילי קצוץ
  • עגבניה ללא קליפה לקוביות
  • חצי לימון סחוט
  • כף כורכום
  • כפית כמון
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • כף אבקת מרק עוף
  • מלח לפי הטעם
  • 3 עלי דפנה
  • 5 גרגירי פלפל אנגלי
אופן ההכנה
  • 1

    אני הכנתי בסיר לחץ תוך 45 דקות המרק מוכן...מי שמכינה בסיר רגיל תבשל יותר זמן עד לריכוך הבשר והחומוס כשעה וחצי שעתיים..


  • 2

    ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בסיר עד שהופך לשקוף...נוסיף את השום הכתוש את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים..


  • 3

    נוסיף את קוביות הבשר ונטגנם דקה מכל צד על התבלינים..


  • 4

    כעת נוסיף את גרגירי החומוס...העגבניה...הכרפס..חצי מכמות הכוסברה פלפל חריף קצוץ ...שאר התבלינים למעט המלח האבקת מרק עוף והלימון ! .


  • 5

    נוסיף כליטר וחצי מים רותחים..נסגור את הסיר לחץ ונבשל ל 45 דקות להבה נמוכה..


  • 6

    נסיר את המכסה לאחר פתיחתו באופן בטיחותי...נוסיף את האבקת מרק עוף המלח שארית הכוסברה והמיץ לימון.


  • 7

    נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות להבה גבוהה ..


  • 8

    מי שרוצה יכול להוסיף קוביות תפו"א /גזר לקוביות מתחילת הבישול ..


  • 9

    מרק עם טעם של עוד בהצלחה אילנית בניזרי 💕💕.


1

אני הכנתי בסיר לחץ תוך 45 דקות המרק מוכן...מי שמכינה בסיר רגיל תבשל יותר זמן עד לריכוך הבשר והחומוס כשעה וחצי שעתיים..


2

ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בסיר עד שהופך לשקוף...נוסיף את השום הכתוש את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים..


3

נוסיף את קוביות הבשר ונטגנם דקה מכל צד על התבלינים..


4

כעת נוסיף את גרגירי החומוס...העגבניה...הכרפס..חצי מכמות הכוסברה פלפל חריף קצוץ ...שאר התבלינים למעט המלח האבקת מרק עוף והלימון ! .


5

נוסיף כליטר וחצי מים רותחים..נסגור את הסיר לחץ ונבשל ל 45 דקות להבה נמוכה..


6

נסיר את המכסה לאחר פתיחתו באופן בטיחותי...נוסיף את האבקת מרק עוף המלח שארית הכוסברה והמיץ לימון.


7

נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות להבה גבוהה ..


8

מי שרוצה יכול להוסיף קוביות תפו"א /גזר לקוביות מתחילת הבישול ..


9

מרק עם טעם של עוד בהצלחה אילנית בניזרי 💕💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים