ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות חומוס מהזן הענק מושרים במים לילה ליפני
-
-
קילו בשר גולש כתף קוביות או שריר או אסאדו .
-
-
-
6 גבעולי כרפס כולל עלים קצוצים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אני הכנתי בסיר לחץ תוך 45 דקות המרק מוכן...מי שמכינה בסיר רגיל תבשל יותר זמן עד לריכוך הבשר והחומוס כשעה וחצי שעתיים..
-
2
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בסיר עד שהופך לשקוף...נוסיף את השום הכתוש את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים..
-
3
נוסיף את קוביות הבשר ונטגנם דקה מכל צד על התבלינים..
-
4
כעת נוסיף את גרגירי החומוס...העגבניה...הכרפס..חצי מכמות הכוסברה פלפל חריף קצוץ ...שאר התבלינים למעט המלח האבקת מרק עוף והלימון ! .
-
5
נוסיף כליטר וחצי מים רותחים..נסגור את הסיר לחץ ונבשל ל 45 דקות להבה נמוכה..
-
6
נסיר את המכסה לאחר פתיחתו באופן בטיחותי...נוסיף את האבקת מרק עוף המלח שארית הכוסברה והמיץ לימון.
-
7
נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות להבה גבוהה ..
-
8
מי שרוצה יכול להוסיף קוביות תפו"א /גזר לקוביות מתחילת הבישול ..
-
9
מרק עם טעם של עוד בהצלחה אילנית בניזרי 💕💕.
1
אני הכנתי בסיר לחץ תוך 45 דקות המרק מוכן...מי שמכינה בסיר רגיל תבשל יותר זמן עד לריכוך הבשר והחומוס כשעה וחצי שעתיים..
2
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בסיר עד שהופך לשקוף...נוסיף את השום הכתוש את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים..
3
נוסיף את קוביות הבשר ונטגנם דקה מכל צד על התבלינים..
4
כעת נוסיף את גרגירי החומוס...העגבניה...הכרפס..חצי מכמות הכוסברה פלפל חריף קצוץ ...שאר התבלינים למעט המלח האבקת מרק עוף והלימון ! .
5
נוסיף כליטר וחצי מים רותחים..נסגור את הסיר לחץ ונבשל ל 45 דקות להבה נמוכה..
6
נסיר את המכסה לאחר פתיחתו באופן בטיחותי...נוסיף את האבקת מרק עוף המלח שארית הכוסברה והמיץ לימון.
7
נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות להבה גבוהה ..
8
מי שרוצה יכול להוסיף קוביות תפו"א /גזר לקוביות מתחילת הבישול ..
9
מרק עם טעם של עוד בהצלחה אילנית בניזרי 💕💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים