ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*בטטה קוסביה - ארטישוק ירושלמי*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם שמן .
-
2
להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים .
-
3
להוסיף את הארטישוק הכרפס והשום .
-
4
לאדות 5 דקות .
-
5
להוסיף את המים והתבלינים .
-
6
להביא לרתיחה .
-
7
לבשל על אש נמוכה כשעה ורבע .
-
8
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לטגן את הבצל עם שמן .
2
להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים .
3
להוסיף את הארטישוק הכרפס והשום .
4
לאדות 5 דקות .
5
להוסיף את המים והתבלינים .
6
להביא לרתיחה .
7
לבשל על אש נמוכה כשעה ורבע .
8
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים