בטטה קוסביה/ ארטישוק ירושלמי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 14/10/2020 | 13:03
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*בטטה קוסביה - ארטישוק ירושלמי*
-
חלקי עוף בכמות הרצויה
-
1 בצל קצוץ
-
1 ק"ג בטטה קוסביה
-
5 גבעולי כרפס כולל העלים
-
5-6 שיני שום פרוס
-
מעט זעפרן -לא חובה
-
מיץ מלימון שלם
-
2 כוסות מים
-
כף כורכום
-
פלפל שחור
-
מלח
-
שמן
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עם שמן
-
להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים
-
להוסיף את הארטישוק הכרפס והשום
-
לאדות 5 דקות
-
להוסיף את המים והתבלינים
-
להביא לרתיחה
-
לבשל על אש נמוכה כשעה ורבע
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞