לןגן

בטטה קוסביה/ ארטישוק ירושלמי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 14/10/2020 | 13:03
בטטה קוסביה/ ארטישוק ירושלמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן

  2. להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים

  3. להוסיף את הארטישוק הכרפס והשום

  4. לאדות 5 דקות

  5. להוסיף את המים והתבלינים

  6. להביא לרתיחה

  7. לבשל על אש נמוכה כשעה ורבע

  8. בהצלחה נועם זיגדון 💞